--> Skip to main content

[VIDEO] Suami Tidur ‘Tak Ingat Dunia’, Ibu Cemas Anak Hilang Dari Pandangan

Sharing is caring!

Meskipun perlu mencari nafkah pada setiap hari, namun setiap juga perlu bertanggungjawab untuk menjaga anak bersama-sama dengan isteri. Kadangkala ada sahaja gelagat dan keletah lucu yang dipamerkan seperti keluarga di Mexico baru-baru ini.

BACA: "Tak Semua Lelaki Sanggup" – Isteri Kantoikan Suami Sarung Baju Tidur 'Minions'

[VIDEO] Suami Tidur 'Tak Ingat Dunia', Ibu Cemas Anak Hilang Dari Pandangan

Menerusi video yang hangat di TikTok, seorang ibu telah berkongsi rakaman yang menunjukkan suaminya sedang lena dibuai mimpi di atas katil. Namun, dia mula berasa cemas apabila mendapati kelibat anaknya tiada di samping lelaki berkenaan. Setelah dicari, kanak-kanak itu rupanya sedang tidur di celah kaki bapanya. Wanita tersebut juga berasa hairan bagaimana anaknya boleh beralih tidur dari sebelah lelaki itu.

@argebbofficial

♬ Ice Cream – BLACKPINK & Selena Gomez

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa terhibur apabila melihat gelagat dua beranak tersebut yang ibarat tidur 'tak ingat dunia'. Selain berseloroh bahawa itu memang tabiat kebanyakan golongan bapa, malahan mereka juga turut berkongsi pengalaman sama yang suami masing-masing pernah terlelap ketika menjaga anak. Secara keseluruhan, video lucu itu berjaya meraih lebih 1 juta jumlah tontonan setakat ini.

[VIDEO] Suami Tidur 'Tak Ingat Dunia', Ibu Cemas Anak Hilang Dari Pandangan

[VIDEO] Suami Tidur 'Tak Ingat Dunia', Ibu Cemas Anak Hilang Dari Pandangan[VIDEO] Suami Tidur 'Tak Ingat Dunia', Ibu Cemas Anak Hilang Dari Pandangan

Sumber: TikTok argebbofficial

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!