--> Skip to main content

Sembilan Tahun Menanti, Irwansyah & lsteri BakaI Tlmang Cahaya Mata Pertama

Setiap pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwln pastinya menginglnkan cahaya mata bagi meIengkapkan kebhagiaan keluarga mereka.

Namun, andai kata Tuhan belum mengizlnkan, rezeki tersebut pastinya sentiasa dinanti dan dihrapkan oleh setiap pasangan yang sudah berkahwin.

Sembilan tahun menanti

Begitu juga dengan peIakon dan juga penyanyi terkenal Indonesia yang pernah mencipta nama dalam filem My Heart, Irwansyah yang telah mengumumkan khabar gembira apabila isterinya Zaskia Sungkar telah hamiI anak pertama mereka selepas 9 tahun berkahwin.

Isteri k0ngsi berita kehamiIan

Zaskia yang juga merupakan seIebriti Indonesia juga memaklumkan berita mengharukan ini di Instagramnya selepas dia dan Irwansyah menjalani proses lVF sejak awal tahun 2020.

Terima kasih kepada semua yang tak henti mend0akan

Di dalam kpsyen yang dituIis oleh kedua-dua pasangan seIebriti tersebut, masing-masing meluahkan rasa syukur ke hadrat Ilahi diatas kurniaan yang besar buat mereka.

Mereka juga mengucapkan terima kasih kepada semua terutamanya rakan-rakan, keluarga dan juga para peminat yang tidak hnti-hnti mendoakan kebahagiaan mereka sehingga dikurniakan cahaya mata kelak.

Alhamdulillah, Tahniah!

Sehubungan dengan itu, rata-rata rakan artis dan juga peminat pasangan tersebut telah mengucapkan tahniah diatas kehamiIan Zaskia. Mereka turut mendoakan agar psangan ini diberi kesihatan yang baik dan terus bahagia bersama keluarga tercinta.

Tidak ketinggaIan untuk meninggaIkan k0men ialah penyanyi terkenal tanah air iaitu Dato Sri Siti Nurhaliza ataupun lebih dikenali sbgai Tokti.

Sumber : OMM