--> Skip to main content

Sarat 8 Bulan, Kelakuan Fazura Mengeejutkan Buat Suami Bimbang

Usia kandungan kini mencecah lapan bulan dan bakal melahirkan cahaya mata sulung dijangka bulan depan, Fattah Amin meluahkan rasa bimbang dengan sikap isterinya, Fazura yang masih kuat bekerja.

Menurut Fattah, meskipun tidak boleh menghalang namun dia akan sentiasa bersama Fazura bagi memastikan keadaan isteri dan anak dalam kandungan dalam keadaan baik-baik sahaja.

          View this post on Instagram                  

Tonight, celebrating my sweetheart @mfmirafilzah and @wanemirastar #EmirAmirah ❤️

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on Sep 4, 2020 at 6:25am PDT

"Saya tengok dia pun jadi kesian sebab dia sangat rajin bekerja. Saya tak boleh nak stop dia tapi apa yang pasti saya kena sentiasa bersama dengan dia," katanya kepada Astro Gempak.

Fattah memberitahu mereka baru sahaja membeli barangan bayi. Ujarnya lagi, dia juga ada membuat sedikit kajian sebagai persediaan menantikan kelahiran anak sulung.

          View this post on Instagram                  

💖✨ #Repost @fazuraskincare ・・・ "Inhale love, have a positive mind and let your skin breathe, happily!" – Fazura ✨ FAZURA Skincare 🌸

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on Sep 11, 2020 at 2:30am PDT

"Ye kami baru je beli barang bayi, sambil-sambil nak bersedia ke hospital tu. Saya juga dah mula buat sedikit research, tanya-tanya keluarga mana yang patut," katanya.

Dalam pada itu, ditanya sama ada nama bayi sudah pun dipilih, Fattah mengambil keputusan untuk merahsiakan lagi perkara itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Rotikaya