--> Skip to main content

Pengantin Lelaki Pengsan Di Wedding Sendiri, Terkejut Lihat Muka Bini Jadi Lain

Sharing is caring!

Apabila bergelar pengantin di hari perkahwinan, mesti kita dapat membayangkan penampilan mempelai perempuan yang cantik dengan busana pilihan dan dihiasi pula dengan solekan di wajah. Manakala suami pula, pasti tak lekang senyumannya tatkala melihat suri hati mereka yang kelihatan sangat anggun sepanjang majlis bersejarah itu. Namun siapa menyangka situasi lain pula yang berlaku pada raja sehari ini.

BACA: [VIDEO] Tak Sanggup Berpisah Dengan Ibu Bapa, Pengantin Teriak Bagai Kena Rasuk

Menerusi perkongsian TikTok yang dikongsi oleh pengguna @HalimatusSakdiyah, seorang pengantin lelaki dikatakan tidak menyedarkan diri sebelum sempat bersanding dengan isterinya. Gara-gara risau dengan kejadian yang mencemaskan itu, pihak keluarga turut mengerumuninya. Kedengaran juga suara riuh rendah beberapa individu yang meminta orang ramai agar tidak bersesak dalam bilik berkenaan.

@halimatussakdiyah97

lanjut vidio yg kemaren….mantenx pingsan.

♬ original sound – Amritsa Raje – Amritsa Raje

Namun siapa menyangka, punca pengantin lelaki ini pengsan kerana terkejut melihat wajah isterinya yang berubah selepas disolek. Selain itu, dia hanya memandang wanita berkenaan dalam keadaan ketakutan sambil ditenangkan oleh ahli keluarganya yang turut berada di sisi. Melihatkan reaksi suaminya yang aneh, pengantin perempuan cantik dengan busana berona putih itu turut menangis.

@halimatussakdiyah97

YAA ALLAH SEMOGA CEPET SADAR.πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ€²πŸ€²πŸ€²πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

♬ original sound – វីឌីធូរស្αžšαž€់αž‘ឹαž€αž˜ាត់ – វីឌីធូរស្αžšαž€់αž‘ឹαž€αž˜ាត់

@halimatussakdiyah97

ini dia mantenx sebelum pingsan sempet Q foto.

♬ original sound – Farel Monza – Farel Monza

Sumber: TikTok halimatussakdiyah97

Sharing is caring!