--> Skip to main content

Muncul lagi live guna kata2 kesat sampai malukan org, Ini penjelasan Eira sambil gelak

Belum reda isu restoren 35, muncul lagi satu video. Video yang dimuat naik di halaman facebook Makcik Bawang Channel menunjukkan Eira menggunakan kata-kata yang agak kasar kepada seseorang.

Tidak cukup dengan kata-kata kurang enak didengar, dia juga menunjukkan gambar gambar orang yang dikatakan di dalam video tersebut.

Ramai orang pelik kenapa Eira Aziera sanggup keluarkan kata kata kesat sehingga mengeji ciptaan Allah SWT (body shaming).

Ini Penjelasan EIRA AZIERA  

video lama yang dimuat naik

Eira Aziera beritahu pagi pagi dia terkejut tengok video LIVE facebook yang lama telah dimuat naik semula sehingga viral.

Tetapi Eira Aziera dengan selamber dan sambil ketawa beritahu dia tidak kisah. Ada yang tanya samada Eira memang suka maki orang dalam LIVE? Dia jawab memang dia suka maki orang dan kalau nak tengok dia maki orang lagi sila lah follow LIVE dia.

Eira Aziera yang memang gemar buat LIVE lebih dari 5x sehari seakan akan tidak kisah dengan video viral terbaru tentang diri dia hari ini.

'Dalam 10 LIVE mesti ada 1 LIVE maki maki' – Eira Aziera.

Ada yang tanya kepada Eira bahawa dia sekarang tengah viral. Eira beritahu bukan senang nak viral dan famous sekarang.

Nak kena maki hamun orang baru famous. Cuba buat benda elok memang susah nak viral.

"Kalau benda baik tak viral punya, yang viral semua hat tak baik je" – Eira Aziera

Cabut perut

Posted by Eira Aziera on Sunday, September 13, 2020

Artikel By : AwatttSyeikhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.