--> Skip to main content

Kesihan Veveonah, panjat pokok nak ambil exam dikatakan BERB0H0NG…

ADIK ni sampai panjat pokok cari line internet nak jawab exam kau boleh senang-senang kata dia saja buat begitu untuk naikkan rating kat Youtube, apa punya level Timbalan Menteri ni??? Permohonan maaf tu Okay cuma nak tanya sikit, tak terselit ke, walau sekelumit perasaan simpat1 kepada orang misk1n seperti adik ini sebelum sewenang-wenang membuat tud0han?

Betullah apa yg Abraham Lincoln pernah kata: "Better to remain silent and be thought a f00l than to speak and to remove all d0ubt". Atau kalau translate bunyi dia lebih kurang macam ni -"Lebih baiklah komer diam wahai pak Menteri daripada bila bercakap nampak benor beng4pnya!"

Mari kita tonton kembali video yang pernah tular sebelum ni…

Kredit; Syahril A. Kadir