--> Skip to main content

Kereta kena block, tindakan akak ni memang berani. Sekali owner turun

Pergh akak tudung gangster… Keter dia kena blok tak boleh keluar… Sekali.

Pergh akak tudung gangster…Keter dia kena blok tak boleh keluar… Sekali…

Posted by Rizal Hakimm on Saturday, September 12, 2020

Berikut reaksi dari netizan

"Al kisah sy.. kene blok dgn lori makanan… dh la lori.. nk kene tolak.. handbrek tarik.. hon punya hon, xde org trn. sekali de org info, uma owner lori tingkat 8. pulak nk pi naik lif rosak. Naik tangga la. pastu ketuk uma, buka je kene maki dulu dgn sy la.. ko dh la lori, ada hati blok kete org. ko ingat org de kudrat ke nk tolak. pastu pi tarik handbrek. setepek la kene

"Pernah duduk flat dulu, banyak je kes mcm ni. Lg sakit hati bila yg double park tu park kat tempat lain, tapi tinggal kat blok lain. Org hon dah sah2 lah kau tak dgr. Phone no semua tak tinggal. Bodoh

" Cara aq kalau blok keta orang..( sebab parking padat area hospital ) aq akan standby kertas, pen..tulis phone no besar besar letak atas dashboard…mereka akan contact kita dengan baik.. kita salah blok keta orang wei..tapi kena panjang akal untuk tak mudaratkan situasi.. kalau org dah pecahkan cermin keta..sakit wei..hati sakit..poket sakit.. walhal silap dari kt sendiri.. jadi fikir sebelum blok keta orang..org dah penat hon agaknya..tpi tuan blok keta.. takde respon..memang mendapat lah.. tak semua orang boleh tolak ansur dlm hal ni.. mereka pun tak ada masa untuk sakit kepala