--> Skip to main content

Jalan Mend4p Terbentuk Lub4ng, Trafik Dari Ampang Park Ke Bulatan Kampung Pandan Dilapor Sesak

KUALA LUMPUR, 8 Sept – Trafik dari Ampang Park ke Bulatan Kampung Pandan dilaporkan sesak berikutan berlaku mend4pan jalan di hadapan Zouk, Jalan Tun Razak.

Pusat Pengurusan Pengangkutan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (ITIS DBKL) memaklumkan, mend4pan jalan yang berlaku sekitar 11.45 pagi tadi dipercayai berpunca daripada kerja-kerja pengorekan TBM777.

Gambar: ITIS DBKL Gambar: ITIS DBKL

"(Sehubungan itu) trafik dari arah KLCC menghala ke Seremban dilencongkan ke Bulatan Kampung Pandan oleh Peronda MRT untuk kerja-kerja selenggara jalan di lokasi," kata kenyataan tersebut, hari ini.

Dalam pada itu, papan tanda arah sementara telah diletakkan serta-merta.

"Baik pulih di lokasi akan mengambil masa sekurang-kurangnya beberapa jam.

"Sila rancang perjalanan anda," tambah kenyataan itu lagi.

Gambar: ITIS DBKL

1400HRS Gunakan Terowong SMART untuk ke Selatan (Cheras/ Seremban) akibat kerja2 pemulihan mendapan tanah di Jalan Tun Razak menghala Bulatan Kg.Pandan.#SMARTTunnel #SMARTshares @LLMinfotrafik https://t.co/fT3m8sUXF8

— Smart Tunnel (@Smarttunnel) September 8, 2020

1505 : Status terkini #kltu pic.twitter.com/X4SXWVEGxE

— ITIS DBKL (@ITIS_TRAFIK) September 8, 2020

Sumber: ITIS DBKL / Gamuda / Astro Trafik Radio, Siakap Keli

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.