--> Skip to main content

Hantar Gambar Lucah Kepada Ayda Jebat, Nabil Mahir Tampil Beri Amaran Pada Netizen

Bertindak memberi amaran terhadap segelintir pengguna laman sosial tidak bertanggungjawab yang berani mengganggu tunangnya, penyanyi dan pelakon Ayda Jebat, pengacara Nabil Mahir tampil bersuara berkenaan hal tersbeut di laman Instagram.

Hantar Gambar Lucah Kepada Ayda Jebat, Nabil Mahir Tampil Beri Amaran Pada Netizen

Menurutnya, Ayda diganggu oleh perkara yang tidak senonoh menerusi ruangan mesej di laman tersebut.

Katanya, berhenti memperbodohkan diri kerana perkara tersebut langsung tidak mendatangkan apa-apa hasil.

View this post on Instagram

About me: I grew up with a lot of Japanese influence. I love the country. I love their culture. Used to listen to J-pop like Speed and Utada Hikaru. I still watch anime till today. Dragoball, Samurai X, Get Backers, One Punch Man and of course Naruto are just some of my favourites. Currently, I'm watching Overlord in @netflixmy . Anyone else tgk tak? 😍 Anyway, this is my Trendsetter set. It's my latest show every Monday at 6pm and 10pm on @hyppinspirasi 😁 Yang pedang tu untuk you guys yang batang gatal tak abis-abis nak DM benda tak senonoh kat my fiancée. Grow up and stop memperbodohkan diri. Banyak sangat masa korang siap buat account baru bila kene block. Korang tau kan kalau kitorang make official report, korang boleh kene trace? Warning have been made. 😊 #NabilMahir #pergimampusanjir

A post shared by Nabil Mahir (@nabilmahir) on Aug 11, 2020 at 5:53am PDT

"Yang pedang tu untuk you guys yang batang gatal tak abis-abis nak DM benda tak senonoh kat my fiancée. Grow up and stop memperbodohkan diri."

Ujar Nabil yang memuat naik fotonya memegang replika pedang samurai, individu tidak bertanggungjawab tersebut masih tidak serik mengganggu bakal isterinya biarpun akaun telah disekat.

Hantar Gambar Lucah Kepada Ayda Jebat, Nabil Mahir Tampil Beri Amaran Pada Netizen

"Banyak sangat masa korang siap buat account baru bila kene block. Korang tau kan kalau kitorang make official report, korang boleh kene trace? Warning have been made."

Kisah cinta Nabil dan Ayda sehingga kini masih tidak lekang menjadi bualan hangat netizen. Malah ada yang seakan tidak senang melihat keakraban pasangan ini kerana sering memuat naik video manis bersama di media sosial.

Hantar Gambar Lucah Kepada Ayda Jebat, Nabil Mahir Tampil Beri Amaran Pada Netizen

Untuk rekod, Nabil sebelum ini, melamar pelantun lagu Temberang itu pada sambutan hari lahirnya yang ke-28 pada 17 Mac lalu.

Malah, kedua-dua mereka difahamkan telah selamat melangsungkan pertunangan pada 28 April lalu bersempena sambutan hari lahir Nabil yang ke-32. Namun tarikh perkahwinan mereka masih belum diumumkan kepada semua.

Written by Ridhwan Razak PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.