--> Skip to main content

"Baru Sedar Yang Dia..." - Fazley Yaakob 'Terbocorkan' Cara Nak Lulus Temu Duga Kepada Calonnya Sendiri

View this post on Instagram

Tadi kebetulan saya ternampak tweet seseorang yang nervous untuk pergi ke interview dia yang pertama esok, saya pun plan lah nak reply dan bagi semangat, sambil2 saya tengah type tweet, saya baru sedar yang dia akan diinterbiu oleh... SAYA SENDIRI! 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Takpelah, saya dah niat nak bagi dia semangat, jadi saya teruskan saja dengan niat saya tu dengan bagi tips mudah! Semoga dia berjaya esok! Saya doakan, so korang semua yang membaca ni pun kena doakan dia ok? (dan doakan saya jugak!) 🤣

A post shared by Dato' Fazley Yaakob (@fazleyyaakob) on Aug 11, 2020 at 7:25am PDT